Obavijest – nastavak aktivnosti za starije osobe

Dragi članovi, korisnici, volonteri…

Sa zadovoljstvom vas obavještavamo da sa 16. lipnjem 2020. godine nastavljamo s aktivnostima za starije osobe kroz projekt Klub 60+.

MEDICINSKA GIMANSTIKA održavat će se prema starom rasporedu, utorkom i četvrtkom od 9,30 sati. Molimo korisnike da na vježbe utorkom sa sobom ponesu ručnik za strunjače, dok će se četvrtkom lopte dezinficirati.

BELOT I KUGLANJE su nove aktivnosti osigurane kroz projekt Klub 60+. Sve zaineteresirane molimo da nam se obrate telefonski kako bi dogovorili termine i formirali timove.

DRUŽENJE KORISNIKA održavati će se utorkom i četvrtkom nakon medicinske gimnastike.

 

NAPOMINJEMO da će se na ulasku u prostorije Udruge vršiti obavezna dezinfekcija ruku i mjerenje tjelesne temperature. Osobama s povišenom tjelesnom temperaturom ulazak će biti ONEMOGUĆEN.

Sve aktivnosti odvijat će se uz pridržavanje uputa vezanih uz COVID-19, poštivajući socijalnu distancu. Zbog obaveznog razmaka od 1,5 m, dolazak na aktivnosti je nužno telefonski najaviti zbog ograničenosti broja korisnika u prostorijama.

Tel: 043/485-154

S veseljem vas obavještavamo da će se sve navedene aktivnosti odvijati u novim prostorijama Udruge – prostorije Doma zdravlja BBŽ – Ispostava Grubišno Polje, vanjski ulaz desno od glavnih vrata.

Radujemo se nastavku aktivnosti i ponovnim zajedničkim druženjima!

Novosti

Komentari su onemoguceni