Prvi sportski susreti za osobe s invaliditetom u Grubišnom Polju

U sklopu projekta „Rekreacija i sport za nas“ financiranog od strane Ministarstva rada, mirovinskog sustava, obitelji i socijalne politike, u četvrtak 19. kolovoza 2021. godine održani su Prvi sportski susreti za osobe s invaliditetom u Grubišnom Polju. Susreti su održani na Izletištu Bara uz sudjelovanje 52 sudionika iz udruga osoba s invaliditetom Daruvar, Virovitica, Kutina i Grubišno Polje. Natjecatelji su se natjecali u 5 sportskih disciplina – pikado, nabaci krug, viseća kuglana, belot i šah – u kojima su bili vrlo uspješni. Također, natjecatelji su se mogli natjecati i pojedinačno i ekipno.

Gost na Prvim sportskim susretima osoba s invaliditetom u Grubišnom Polju bila je gospođa Jozefina Kranjčec, predsjednica HSUTI-a koja je na kraju pozdravila sve nazočne i zajedno s predsjednikom UOSIGP – Stjepanom Bardićem uručila medalje i priznanja najuspješnijim natjecateljima.

U disciplini pikado najuspješnija je bila UOSI GP osvojivši 1. mjesto. U pojedinačnom natjecanju također u disciplini pikado 1. mjesto osvojio je Ivica Mlinar iz UOSI Daruvar, a 2. i 3. mjesto osvojili su Dejan Bradešić i Ivan Atlija iz UOSI GP.

Najbolje vještine u disciplini nabaci krug pokazala je UOSI Daruvar i time osvojila 1. mjesto u ekipnom natjecanju. UOSI Daruvar također se pokazala najuspješnijom i u  pojedinačnom natjecanju u kojem je 1. mjesto osvojio Ivica Mlinar, a 2. mjesto Lazo Marković. 3. mjesto osvojio je Velimir Turina iz Udruge OSI  Kutina.

UOSI Daruvar također se pokazala najboljom i u disciplini viseća kuglana u kojoj su osvojili ekipno 1. mjesto te pojedinačno 2. i 3. mjesto. Najuspješniji je bio Damir Paladinović iz Udruge OSI Kutina osvojivši 1. mjesto.

Ne smijemo izostaviti UOSI Virovitica koja je najbolje vještine pokazala u diciplini belot. Nakon napete borbe 1. mjesto osvojili su Dejan Vargović i Zdravko Pernar.

Antun Furjan iz UOSI GP pokazao se najboljim u disciplini šah i time osvojio 1. mjesto.

Čestitamo svima na uspjehu i zahvaljujemo se na dolasku i ugodnom druženju! Kako smo se proveli pogledajte na sljedećim fotografijama.

DogađanjaNovosti

Komentari su onemoguceni