Završna konferencija za projekt Zaželi


U Udruzi osoba s invaliditetom Grubišno Polje  dana  09. srpnja  2021. godine održana je završna konferencija za projekt Zaželi na kojoj su predstavljeni kvalitativni i kvantitativni rezultati projekta. Provedba projekta  Zaželi započela je  17.  siječnja  2019. godine  potpisivanjem Ugovora o dodjeli bespovratnih sredstava  kodni broj UP.02.1.1.05.0309 temeljem kojeg je odobreno 1.374.919,75 kuna za provedbu planiranih aktivnosti.

Projektni tim  i voditeljica projekta  prezentirali su  rezultate projekta, te istaknuli doprinos projektnih aktivnosti u smanjenju nezaposlenosti u lokalnoj zajednici i stvaranju boljih mogućnosti za  pristup tržištu rada dugotrajno nezaposlenim ženama, pripadnicama ranjivih skupina.

Na završnu konferenciju odazvali su se predstavnici partnerskih organizacija i medija, te izravni korisnici projekta, a na kraju službenog dijela gosp. Stjepan Bardić, predsjednik UOSIGP zahvalio je predstavnicima partnerskih organizacija na suradnji tijekom provedbe projekta i svim sudionicima u projektu na njihovom zalaganju, te sve nazočne  pozvao na druženje uz zakusku.

Iz medija: Grad Grubišno Polje

DogađanjaNovostiProjekti

Komentari su onemoguceni