Zaželi – Svečana podjela Uvjerenja o osposobljenosti

Udruga osoba s invaliditetom Grubišno Polje u vrućim ljetnim danima provodi završene aktivnosti u sklopu projekta “Zaželi”.  Projekt “Zaželi” je najveći projekt Udruge osoba s invaliditetom Grubišno Polje koji se financira iz Europskog socijalnog fonda, a vrijedan je 1.374.919,75 kn.
Nakon završene višemjesečne edukacije i položenih ispita, četiri žene su stekle Uvjerenje o uspješno završenom programu osposobljavanja za uzgajivača/ uzgajivačicu bobičastog voća, a jedna žena je uspješno završila autoškolu i položila vozački ispit.   Sada već bivše djelatnice Udruge, u petak 25.6.2021. g.  okupile su se u prostorijama Udruge na sastanku s projektnim timom radi preuzimanja Uvjerenja.
Tom prigodom, g. Stjepan Bardić, predsjednik Udruge prisjetio se nekoliko veselih zgoda iz vremena kada su žene radile u Udruzi, a potom im je zahvalio za korektno odrađen posao i čestitao na uspješno završenoj edukaciji. Predsjednik je u ime cijelog projektnog tima, poželio svim ženama puno uspjeha u daljnjem životu i radu, nakon čega im je voditeljica projekta uručila Uvjerenja o osposobljenosti.
Poslije službenog dijela druženje je nastavljeno uz osvježenje i kavicu.

DogađanjaNovosti

Komentari su onemoguceni